top of page

Jam EVA.

DIZAJNER GRAFIK
PËR PRINT DHE DIGJITAL BAZUAR NË METRO DETROIT, MIÇIGAN.

Puna ime përqendrohet në zhvillimin e zgjidhjeve dhe koncepteve kreative si në mediat e shtypura ashtu edhe ato dixhitale përmes kërkimit dhe eksplorimit të konsiderueshëm të markave të reja dhe atyre të njohura. Brenda përvojës sime pesëmbëdhjetëvjeçare në dizajn grafik freelance, agjenci dhe in-house, unë kam punuar në projekte të ndryshme. Këto...

01 aftesi profesionale

NJOHURITE NE MJETE PROGRAMUESE & PLATFORMA

ILLUSTRATOR

Highly Proficient

XD

Proficient

PHOTOSHOP

Highly Proficient

KLAVIYO

Highly Proficient

 + AMAZON STORES &  A

Highly Proficient

WIX

Highly Proficient

SHOPIFY

Proficient

FIGMA

Proficient

PROFESSIONAL 

02 PORTFOLIO

PROJEKTET MË TË FUNDIT NGA EVA DESIGNS.
ME SHUMË >

03 EKSPERIENCA

01/2024 - Present

Vatra Design Consultancy,
Tiranë, Shqipëri

Senior Graphic Designer

Design large format signs and promotional materials for the carwash industry.

07/2014 - 11/2023

eVitamins.com, Miçigan, SHBA

Creative Design Lead

 

Branding - Graphic Design - Photography

Social Media Graphics & Managing

Art Direction - Amazon EBC & Store

Email Marketing - Market Research and Exploration - Private Label Design

Website Static Pages Redesign - Visual Campaign - Influencer Marketing - Project Management -

In-House Brands Design

01/2010 - 04/2013

Vatra Design Consultancy,
Tiranë, Shqipëri

Graphic Designer

Responsible for developing creative solutions, assisting in research and brainstorming of creative concept for print or digital. Development of brand identities and their guidelines. Designed outdoor advertising visual products, brochures, flyers, websites, posters, logos, illustrations, labeling, storyboard concepts, packaging, advertising campaigns, presentations and other products working in projects requiring group or individual performance.

10/2008 - 12/2009

Genial Reklama, ​Tiranë, Shqipëri

Graphic Designer / Digital Printing Operator

 

Performed as graphic designer creating logos, brochures, flyers, posters, indoor and outdoor signage.

Had responsibility for the development of the product from idea to production phase suggesting and choosing materials considering clients needs and budget and in communication with the production team.

As a digital printing operator, was responsible for printing preparation of the designed files, test proofs, plotter color control and final printed material.

03/2008 - 09/2008

Graphic Designer - 6 Months Internship

 

In this six month period of internship I had the opportunity to meet agency design experience and put into practice the Faculty knowledge. Designed and edited brochures, posters, flyers, invitations, visual products for existing clients of this company.

04 ARSIMI

03/2004 - 09/2008, Athinë, Greqi

09/2000 - 06/2003, Athinë, Greqi

TECHNOLOGICAL EDUCATIONAL INSTITUTE OF ATHENS FACULTY OF
ART & DESIGN

TECHNICAL PROFESSIONAL
SCHOOL ART & DESIGN

Graphic Design Diploma 

Bachelor in Graphic Design

COURSES & CERTIFICATES

ORGANIZATIONS

Member

AIGA, the professional association for design
AIGA Detroit, the professional association for design

EXPERIENCEO
PORTFOLIO
CONTACT

KONTAKT

Keni pyetje apo nevojë për një ofertë? Ju lutem plotësoni formularin e mëposhtëm dhe do ju kontaktoj sa më shpejt të jetë e mundur!

Faleminderit!

bottom of page